POSEBNE POGODNOSTI

*za sve naše stare, nove i buduće klijente osiguravamo posebne pogodnosti i popuste kod naših partnera

*za svadbe, krštenja, rođendane i sve druge prigode omogućujemo vam vrhunsku uslugu profesionalaca po najboljoj cijeni

*ukoliko koristite naše pakete i usluge ostvarujete popuste za :

    - fotografa

    - izradu i kupnju zlatnog nakita

    - svečanu frizuru

AKCIJE !

 

 

** pratite naše akcije i kupujte tretmane na popustu do 80 %

KONTAKT

KOZMETIČKI SALON  "Anica"

 

095/ 87 97 379

 

Varaždinska 11, Sesvete

 

-pratite nas na fejsu i instagramu

 

INTENZIVNI TRETMANI LICA

INTENZIVNI TRETMANI LICA

BIOSKIN LIFTING LICA

Novi način ublažavanja bora i podizanja tonusa kože, radi se cijelo lice i vrat ili samo dio lica (oko očiju, brada, vrat).

Ovim aparatom djelujemo sa 20 različitih efekata na kožu lica i tijela: podizanje mišića, stanjivanje lica, ublažavanje bora i tamnih krugova oko očiju, uklanjanje bora, uklanjanje mladenačkih bora, dopunjavanje kolagena, vlaženje kože, ravnjanje kože, podizanje opuštenih mišića, vracanje elastičnosti kože, popunjuje zalihe vitamina i minerala u koži,podizanje očnih vrečica, ubrzavanje metabolizma kože,  učvršćuje mišiće, poboljšava tonus kože, ukljanja natečenost i ostatke limfe,ublažavanje strija na trbuhu i nogama, podizanje grudi, podizanje stražnjice.

Efekt je vidljiv vec nakon prvog tretmana.



INTENZIVNI TRETMANI LICA

DIJAMANTNA ROTIRAJUĆA VAKUMSKA MIKRODERMOABRAZIJA

 

Riječ je o procesu nježnog uklanjanja zadebljalog i odumrlog sloja epidermisa (stratum corneum), s ciljem uklanjanja „stare” kože i različitih nepravilnosti na koži, a bez popratnih pojava.

Tom metodom vrlo se uspješno uklanjaju sitne i duboke bore, keratoze i gruba koža, komedoni, strije, hiperpigmentacije (od akni ili sunca) te manji ožiljci.
Nakon uklanjanja odumrlih stanica ubrzano se stvaraju nove stanice kroz koje koža znatno brže i u puno većoj mjeri apsorbira supstancije koje se koriste tijekom tretmana. Istodobno, Langerhansove stanice zbog ciljanog nadražaja počinju emitirati antigene, jačajući tako imunitet kože. Taj proces naziva se remodulacijom kože.

Nova metoda mikrodermoabrazije je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem.

Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Nakon što se napravi mikrodermoabrazija, u kožu se ciljano unose supstancije koje su u deficitu (npr. ampule kolagena, liposoma, hijaluronske kiseline, različitih vitamina i minerala, itd...), a sve u cilju rješavanja određenoga kožnog problema.

Prednost dijamantne mikrodermoabrazije nad prethodnim generacijama aparata je ta što ni klijent niti terapeut nisu izloženi prašini kristala, čime se izbjegava iritacija dišnog sustava i kože, kao i mogućnost razvoja bilo kakve upale.

 

 



INTENZIVNI TRETMANI LICA

TERAPIJA IGLICAMA  (MICRO DERMA ROLLER)

Terapija iglicama je najnoviji postupak koji omogućava dublje prodiranje preparata u kožu lica i tijela kroz mikroskopski sitne rupice koje nastaju rolanjem aparata na tretiranom mjestu.

Ovaj sistem omogućava kremama, serumima, ampulama dubok prodor u kožu te stimulira kolagen i elastin kože. Poznato je da se dosadašnjim klasičnim utrljavanjem preparata u kožu, bilo ručno ili uz pomoć aparata, postizalo svega 0,3 % prodiranja u kožu, a sa Micro Derma Rollerom postiže se prodiranje u kožu i do 75%, zavisno koji tip rollera se upotrebljava i za koji tretman. Za učinkovitost terapije neophodan je izbor pojedinih preparata za svaku pojedinu terapiju.

To je ručni alat sa valjkom na kojem se nalazi 200 micro iglica. Tijelo alata(valjak i ergonomska ručica) izrađeni su od polikarbonata Lexan ® smole, što ga čini čvrstim i dugotrajnim. Svi metalni djelovi (Iglice i osovina valjka) su izrađeni od švedskog kirurškog nehrđajućeg čelika.

Alat ima svoj jedinstveni serijskih broj kojim se utvrđuje vrijeme proizvodnje i mogućnost reklamacije na proizvod.
 Daje vrhunske rezultate u tretiranju: bora – anti age programa, ožiljaka od akni, pigmentne mrlje, strije, celulit, pospješava rast kose zbog alopecije. Nema negativnih popratnih efekata.

 

 

 

 

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija bez igle omogućuje vrlo brzi lifting učinak bez ikakvih agresivnih i invazivnih postupaka, a zahvaljujući primjeni sustava akvaforeze izuzetno je uspješna u pomlađivanju kože lica i tretiranju bora u području čela, usana, očiju, obraza, vrata i brad; također je uspješna u nestajanju upalmih procesa na koži te izbjeljivanjem hiperpigmentacija.

Akvaforeza drastično povećava stupanj hidratacije tkiva na licu te povećava prokrvljenost tkiva, što stimulira stvaranje fibroblasta – vezivnih stanica koje su ključni inicijator za lučenje kolagena i elastina.

Aktivni sastojci i akvaforeza gel sadrže veliku količinu hidratantnih tvari, antioksidansa, DL-panthenol, stimulanse za imunitet te prirodne ekstrakte, a akvaforeza omogućava duboko prodiranje aktivnih tvari u tkivo te postizanje najboljeg mogućeg učinka u najkraćem vremenu.

 

 

 

 

ULTRAZVUK

Ovom metodom se unose aktivne tvari pod kožu. Tajna njegovog uspjeha je u tome da se lako mogu unijeti u kožu aktivne tvari koje su topive u vodi i masti. Njegovom primjenom pojačavaju se metabolički procesi kože, povećava se opskrba stanica hranjivim tvarima i kisikom. Zahvaljujući pozitivnom utjecaju na vlakna vezivnih tkiva koža postaje zategnutija, mladalački elastična.

Epidermis se sastoji od 30 staničnih slojeva poredanih jedan na drugi, koji se sami obnavljaju svaki mjesec. Pravilnim programom njege moguće je poboljšati stanje Vaše kože tretirajući je iz dana u dan. Kao što i biljke odgovaraju na redovnu njegu, tako i koža reagira novom ljepotom i zdravim izgledom sa vitaminima i ostalim potrebnim sastojcima.

 

 

 

 

LIFTING TRETMAN SA CAVIAROM I KISIKOM

Lifting aroma lica sa kaviarom i kisikom se sastoji od pilinga lica, masaže lica, vrata i dekoltea, maske, seruma i kreme.
Tretman bogato hrani zrelu, suhu i umornu kožu, obnavlja zalihe vlage i sprečava njezin prekomjerni gubitak. Daje novu energiju koži i jača prirodnu zaštitu od starenja.

Nakon tretmana su bore blaže, koža je čvršća i elastičnija, a njezin je prirodni proces starenje usporen. Tretman ima veliku sposobnost vezivanja vode, a na koži stvara sloj koji sprječava prekomjerno hlapljenje vlage. Zbog toga se koža nadiže,a male se bore izravnavaju.



INTENZIVNI TRETMANI LICA

LIFTING SA 24 KARATNIM ZLATOM

Luksuzni regenerativni tretman sa koloidnim zlatom i 24 karatnim zlatnim listićima.

Vraća koži vitalnost, tonus te luminoznost. Zlato osim što je simbol luksuza, stimulira stanice protiv djelovanja slobodnih radikala i ima dobar regenerativni učinak. Zlato je eliksir mladosti. Danas se 24k zlato koristi u intenzivnim luksuznim anti-age tretmanima.

Maska sa komadićima 24k zlata momentalno stvara osjećaj mekoće i ugode na koži te će nakon samo nekoliko minuta regenerirati i tonificirati kožu lica....

 

 

 

COLLAGEN LIFT TRETMAN

Tretman je namjenjen za njegu i hidratizaciju zrele kože. Izravnava manje bore, a dubina većih bora postaje vidljivo manja. Bogato hrani kožu, daje joj energiju, obnavlja zalihe vlage i sprečava njen gubitak.

Koža je čvršča i elastičnija i pojava novih bora odgađa se za daleku budučnost. Brojni prirodni aktivni sastojci čine osnovu ovih proizvoda, zahvaljujući kojima koža dobiva dovoljno vlage, kvalitetnih hranjivih tvari te učinkovitu zaštitu od preuranjenog nastanka bora.



 

 

PURIFYING TRETMAN ZA NEČISTU KOŽU

Tretman je namjenjen osobama koje se bore sa nečistom kožom ili kožom s aknama.

Proizvodi i u njih ugrađeni sastojci koji se koriste u ovom tretmanu udovoljavaju zahtjevima za poboljšanje ili potpuno izlječenje nečiste kože ili kože s aknama koje se pojavljuju kao posljedica suvišnog izlučivanja masnoće.

Tretman smanjuje hiperaktivnost žlijezda lojnica, smiruje kožu te djeluje antiseptički i protuupalno; rezultat je lijepa i zdrava koža bez upalnih procesa.

 

 

 

TRETMAN PROTIV AKNI

Poseban peeling tretman koji stimulira cirkulaciju krvi u kapilarama te tako ubrzava metabolizam kože i dotok kisika i hranjivih tvari u stanice. Bogat je mješavinom indijskih biljaka i začina koja dubinski pročiščava kožu, uklanja upalne procese, štiti od daljnjeg nakupljanja bakterija na površini kože, te zacijeljuje i liječi ožiljke i manja oštečenja na koži.

Tretman se sastoji od parenja, peelinga, limfne drenaže ampulom, maske te seruma i kreme koji su posebno formulirani isključivo samo za taj tretman.

 



INTENZIVNI TRETMANI LICA

AHA KISELINE

Alfa-hidroksidne kiseline dolaze iz voćnih i mliječnih šećera. 5 najčešćih AHA kiselina koje možemo pronaći u proizvodima za njegu kože su: glikolna kiselina (izvor: šećerna trska), mliječna kiselina (izvor: mlijeko), jabučna kiselina (izvori: jabuke i kruške), citrusna kiselina (izvori: naranče i limuni), vinska kiselina (izvor: grožđe).
Najpoznatije i najšećešće su glikolna i mliječna kiselina, kako zbog njihovih izvanrednnih sposobnosti penetriranja u kožu, tako i zbog činjenice što o njihovom djelovanju i nuspojavama imamo najviše znanstvenih podataka.
Upotreba AHA kiselina, posebno glikolne kiseline, je široko raširena u kozmetičkoj industriji jer one, djelujući kao piling, postepeno oslobađaju kožu površinskih odumrlih stanica te na taj način poboljšavaju cjelokupan izgled kože.

Glikolna kiselina - AHA olakšava odstranjivanje tog sloja odumrlih stanica ispod kojeg se nalazi mlađa, zdravija koža, ljepše teksture i boje, bez diskoloracija.
Ukoliko se koriste veće koncentracijje kiselina te se tretmani provode u dužem periodu, AHA kiseline također utječu i na dublje slojeve kože te tako potiču regeneraciju kolagena zbog čega sitne linije i borice postaju manje vidljive.

 

 

 

 

WHITENING TRETMAN

Prirodni tretman koji posvjetljuje i oksigenizira kožu lica uz lifting efekt. Aktivne tvari usporavaju process pigmentacije te izuzetno dobro djeluju na hiperpigmentacijske mrlje. Ovaj tretman na prirodan način regenerira i posvjetljuje kožu lica.

 

 

 

IZBJELJIVANJE TARTUFIMA

Dokazano je da bijeli tartuf sadrži aktivne tvari koje usporavaju proces pigmentacije te izuzetno dobro djeljuje na hiperpigmentacijske mrlje. Serum za izbjeljivanje na bazi bijelih tartufa i fitoterapije na prirodan način regenerira i posvjetljuje kožu.

Tretman se radi u kuri od 5 ili više tretmana koji u kombinaciji sa kućnom njegom iz iste lijine proizvoda daju odličan rezultat.

 

 

 

TRETMAN PROTIV OŽILJAKA

Poseban peeling koji radi mikrodermoabraziju kože i tako skida sloj kože koji nije pravilno zarastao.

Smanjuje nepravilnosti i potiče regeneraciju stanica u samom ožiljku te tako popunjuje neravnine.

Nakon tretmana ožiljci su manji, plići i puno manje vidljivi.

 

 

 

TRETMAN KUPEROZNE KOŽE

Njega kuperozne kože zahtijeva brižno odabranu njegu, koja se mora blagotvorno odazvati na mnoge i osjetne neugodnosti koje doživljava takva koža.

Učinci ovog tretmana su smirivanje kože, zaštita od slobodnih radikala, stimulacija obnavljanja kože, opskrba kože vlagom i hranjivim tvarima, stvaranje zaštitnog lipidnog sloja na površini kože, učvršćivanje strukture kože.

Tretmanom se jača obrambeni sustav te dugotrajno čuva vitalnost i opuštenost kože.

Također se znatno očvrsnu stijenke kapilara koje prestaju biti toliko propusne te se tako znatno smanjuje crvenilo kože.

 

 

 

HIDRO TRETMAN

Tretman dubinskog vlaženja kože.

Pogodan je za sve tipove kože koje su izgubile vlagu i postale dehidrirane.

Dubinski nadopunjuje zalihe vlage te ih skladišti u međustanične prostore i tako stvara zaštitu od ponovnog prekomjernoga gubitka vlage. Sprječava se ljuštenje površinskog sloja kože.

Koža dobiva svježinu i snagu za ubrzano obnavljanje